با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران

آ

  • آپوکاروتنوئید همسانه‌سازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن UGT در زعفران(Crocus sativus L.) ایران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 281-300]

  • آستانه ظرفیت بنه بررسی رقابت درون گیاهی در تخصیص مواد فتوسنتزی بین بنه‌های زعفران (Crocus sativus L.)تحت تاثیر سطوح مختلف آبیاری و کودهای آلی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-21]

  • آفتکش‌های زیستی مطالعه سمیت تدخینی چند اسانس‌ گیاهی بر کنه‌ی بنه زعفران Rhizoglyphus robini Claparède (Acari: Acaridae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 199-208]

  • آنزیم‌های کبدی اثر عصاره آبی کورم زعفران بر سطح گلوکز خون وآنزیم‌های کبدی موش‌های صحرایی دیابتی شده با استربتوزوتوسین [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 87-97]

ا

  • ارتفاع از سطح دریا بررسی تاریخی و اثر درازمدت عوامل اقلیمی بر تولید زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 137-161]

  • ارزش حال خالص ارزیابی مالی تولید زعفران در شرایط کنترل شده در استان مازندران [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 431-447]

  • اسانس مطالعه سمیت تدخینی چند اسانس‌ گیاهی بر کنه‌ی بنه زعفران Rhizoglyphus robini Claparède (Acari: Acaridae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 199-208]

  • اکواکراپ بهبود برنامه‌ریزی آبیاری زعفران با استفاده از اندازه‌گیری‏‌های میدانی و مدل سازی گیاهی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 53-69]

  • انکوباسیون پاسخ رشدی بنه های دختری زعفران به شرایط نگهداری بنه مادری در طی دوره رکود تابستانه [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 345-370]

ب

  • بار میکروبی‌کل تأثیر بسته‌بندی فعال و خلاء بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی کلاله خشک زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 413-430]

  • بارندگی بررسی تاریخی و اثر درازمدت عوامل اقلیمی بر تولید زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 137-161]

  • باقی مانده نسبی ارزیابی روند بلندمدت عملکرد و ثبات عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 119-135]

  • باکتری‌های محرک رشد تاثیر کودهای زیستی بر عملکرد و برخی ویژگی‌های ریخت‌شناسی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 243-255]

  • بررسی فیلوژنتیک همسانه‌سازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن UGT در زعفران(Crocus sativus L.) ایران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 281-300]

  • بسترکاذب تحلیل و توصیف مهم‌ترین عوامل زراعی مؤثر بر خلاء عملکرد مزارع زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 23-51]

  • بسته‌بندی تحت اتمسفر تغییر یافته تأثیر بسته‌بندی فعال و خلاء بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی کلاله خشک زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 413-430]

  • بسته‌بندی تحت خلأ تأثیر بسته‌بندی فعال و خلاء بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی کلاله خشک زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 413-430]

  • بنه تحلیل و توصیف مهم‌ترین عوامل زراعی مؤثر بر خلاء عملکرد مزارع زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 23-51]

  • بنه پاسخ رشدی بنه های دختری زعفران به شرایط نگهداری بنه مادری در طی دوره رکود تابستانه [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 345-370]

  • بنه دختری اثر محلول پاشی نیترات پتاسیم و تنظیم کننده رشد فورکلرفنورن بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 257-280]

  • بهبود خطا ارزیابی عملکرد روش‌های مدل‌سازی گروهی در شبیه‌سازی نیاز آبی زعفران [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 163-182]

  • بیماریزایی بررسی وضعیت آلودگی به بیماری پوسیدگی فوزاریومی بنه در مزارع زعفران ایران [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 393-412]

پ

  • پایداری ارزیابی روند بلندمدت عملکرد و ثبات عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 119-135]

  • پیکروکروسین بررسی بیان برخی ژن‌های مرتبط با ساخت آپوکارتنوئیدها در مراحل رشدی کلاله و تپال در زعفران زراعی و دوگونه‌ وحشی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 71-85]

  • پیکروکروسین بررسی آپوکاروتنوئیدها و ساختار ژن‌های مرتبط با سنتز آن‌ها در گونه‌های زعفران زراعی و وحشی با بهره‌گیری از HPLC و ابزار بیوانفورماتیک [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 183-197]

  • پیکروکروسین اثر محلول پاشی عصاره جلبک دریایی و برخی عناصر غذایی بر گلدهی و محتوای آپوکارتنوئیدهای کلاله زعفران [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 371-391]

ت

  • تاریخ کاشت تحلیل و توصیف مهم‌ترین عوامل زراعی مؤثر بر خلاء عملکرد مزارع زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 23-51]

  • تاریخ کاشت پاسخ رشدی بنه های دختری زعفران به شرایط نگهداری بنه مادری در طی دوره رکود تابستانه [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 345-370]

  • تحلیل حساسیت ارزیابی مالی تولید زعفران در شرایط کنترل شده در استان مازندران [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 431-447]

  • تحلیل وایولین ارزیابی عملکرد روش‌های مدل‌سازی گروهی در شبیه‌سازی نیاز آبی زعفران [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 163-182]

  • تدخین مطالعه سمیت تدخینی چند اسانس‌ گیاهی بر کنه‌ی بنه زعفران Rhizoglyphus robini Claparède (Acari: Acaridae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 199-208]

  • تعداد گل اثر محلول پاشی نیترات پتاسیم و تنظیم کننده رشد فورکلرفنورن بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 257-280]

  • تغییر اقلیم بررسی ردپای آب محصول زعفران در دشت بیرجند تحت شرایط تغییر اقلیم [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 301-320]

  • تکنیک داده‌های تلفیقی بررسی آثار تغییرات اقلیم بر رانت زمین‌های کشاورزی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 209-224]

  • تناوب زراعی تحلیل و توصیف مهم‌ترین عوامل زراعی مؤثر بر خلاء عملکرد مزارع زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 23-51]

  • توسعه صادرات برآورد شاخص توسعه صادرات زعفران و عوامل مؤثر برآن مطالعه موردی: خراسان رضوی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 99-116]

ج

  • جوانه‌زنی اثرات دگرآسیبی و ضد قارچی عصاره آبی اندام های زعفران (Crocus sativus) بر خصوصیات جوانه‌زنی و رشد گیاه‌چه خاکشیر تلخ (Sisymbrium irio) و رشد قارچ فوزاریوم (Fusarium solani) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 321-341]

ح

  • حد ظرفیت محیطی بنه بررسی رقابت درون گیاهی در تخصیص مواد فتوسنتزی بین بنه‌های زعفران (Crocus sativus L.)تحت تاثیر سطوح مختلف آبیاری و کودهای آلی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-21]

خ

  • خراسان رضوی برآورد شاخص توسعه صادرات زعفران و عوامل مؤثر برآن مطالعه موردی: خراسان رضوی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 99-116]

  • خزر بررسی بیان برخی ژن‌های مرتبط با ساخت آپوکارتنوئیدها در مراحل رشدی کلاله و تپال در زعفران زراعی و دوگونه‌ وحشی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 71-85]

د

  • درجه حرارت بررسی تاریخی و اثر درازمدت عوامل اقلیمی بر تولید زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 137-161]

  • دوره بازگشت سرمایه ارزیابی مالی تولید زعفران در شرایط کنترل شده در استان مازندران [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 431-447]

ر

  • ردپای آب بررسی ردپای آب محصول زعفران در دشت بیرجند تحت شرایط تغییر اقلیم [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 301-320]

  • رطوبت بهبود برنامه‌ریزی آبیاری زعفران با استفاده از اندازه‌گیری‏‌های میدانی و مدل سازی گیاهی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 53-69]

  • رهیافت ریکاردین بررسی آثار تغییرات اقلیم بر رانت زمین‌های کشاورزی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 209-224]

  • ریخت‌شناختی بررسی وضعیت آلودگی به بیماری پوسیدگی فوزاریومی بنه در مزارع زعفران ایران [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 393-412]

ز

  • زعفران برآورد شاخص توسعه صادرات زعفران و عوامل مؤثر برآن مطالعه موردی: خراسان رضوی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 99-116]

  • زعفران بررسی آثار تغییرات اقلیم بر رانت زمین‌های کشاورزی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 209-224]

  • زهکشی ارزیابی قابلیت گل‌آوری بنه‌های زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط مزرعه‌ای و کنترل‌شده در منطقه دشت ساری [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 227-241]

  • زیبا بررسی بیان برخی ژن‌های مرتبط با ساخت آپوکارتنوئیدها در مراحل رشدی کلاله و تپال در زعفران زراعی و دوگونه‌ وحشی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 71-85]

  • زیست‌توده گیاهی بهبود برنامه‌ریزی آبیاری زعفران با استفاده از اندازه‌گیری‏‌های میدانی و مدل سازی گیاهی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 53-69]

  • زیست سنجی مطالعه سمیت تدخینی چند اسانس‌ گیاهی بر کنه‌ی بنه زعفران Rhizoglyphus robini Claparède (Acari: Acaridae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 199-208]

س

  • سافرانال بررسی بیان برخی ژن‌های مرتبط با ساخت آپوکارتنوئیدها در مراحل رشدی کلاله و تپال در زعفران زراعی و دوگونه‌ وحشی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 71-85]

  • سافرانال بررسی آپوکاروتنوئیدها و ساختار ژن‌های مرتبط با سنتز آن‌ها در گونه‌های زعفران زراعی و وحشی با بهره‌گیری از HPLC و ابزار بیوانفورماتیک [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 183-197]

  • سافرانال اثر محلول پاشی نیترات پتاسیم و تنظیم کننده رشد فورکلرفنورن بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 257-280]

  • سافرانال اثر محلول پاشی عصاره جلبک دریایی و برخی عناصر غذایی بر گلدهی و محتوای آپوکارتنوئیدهای کلاله زعفران [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 371-391]

  • سطح زیر کشت بررسی تاریخی و اثر درازمدت عوامل اقلیمی بر تولید زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 137-161]

  • سطح سایه‌انداز بهبود برنامه‌ریزی آبیاری زعفران با استفاده از اندازه‌گیری‏‌های میدانی و مدل سازی گیاهی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 53-69]

  • سناریوهای اقلیمی بررسی آثار تغییرات اقلیم بر رانت زمین‌های کشاورزی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 209-224]

ش

  • شناسایی بررسی وضعیت آلودگی به بیماری پوسیدگی فوزاریومی بنه در مزارع زعفران ایران [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 393-412]

ص

  • صفات زایشی ارزیابی قابلیت گل‌آوری بنه‌های زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط مزرعه‌ای و کنترل‌شده در منطقه دشت ساری [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 227-241]

ض

  • ضریب تغییرات ارزیابی روند بلندمدت عملکرد و ثبات عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 119-135]

ط

  • طعم و عطر زعفران تأثیر بسته‌بندی فعال و خلاء بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی کلاله خشک زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 413-430]

ع

  • عصاره آبی اثرات دگرآسیبی و ضد قارچی عصاره آبی اندام های زعفران (Crocus sativus) بر خصوصیات جوانه‌زنی و رشد گیاه‌چه خاکشیر تلخ (Sisymbrium irio) و رشد قارچ فوزاریوم (Fusarium solani) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 321-341]

  • علف‌هرز اثرات دگرآسیبی و ضد قارچی عصاره آبی اندام های زعفران (Crocus sativus) بر خصوصیات جوانه‌زنی و رشد گیاه‌چه خاکشیر تلخ (Sisymbrium irio) و رشد قارچ فوزاریوم (Fusarium solani) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 321-341]

  • عمکلرد ارزیابی روند بلندمدت عملکرد و ثبات عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 119-135]

  • عملکرد بررسی تاریخی و اثر درازمدت عوامل اقلیمی بر تولید زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 137-161]

  • عملکرد گل تاثیر کودهای زیستی بر عملکرد و برخی ویژگی‌های ریخت‌شناسی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 243-255]

  • عملکرد محصول بررسی ردپای آب محصول زعفران در دشت بیرجند تحت شرایط تغییر اقلیم [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 301-320]

  • عناصر ریزمغذی اثر محلول پاشی عصاره جلبک دریایی و برخی عناصر غذایی بر گلدهی و محتوای آپوکارتنوئیدهای کلاله زعفران [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 371-391]

  • عناصر غذایی اثر محلول پاشی نیترات پتاسیم و تنظیم کننده رشد فورکلرفنورن بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 257-280]

ق

  • قارچ اثرات دگرآسیبی و ضد قارچی عصاره آبی اندام های زعفران (Crocus sativus) بر خصوصیات جوانه‌زنی و رشد گیاه‌چه خاکشیر تلخ (Sisymbrium irio) و رشد قارچ فوزاریوم (Fusarium solani) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 321-341]

  • قند خون اثر عصاره آبی کورم زعفران بر سطح گلوکز خون وآنزیم‌های کبدی موش‌های صحرایی دیابتی شده با استربتوزوتوسین [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 87-97]

ک

  • کارایی فرآیند کنترل کیفیت و بررسی شاخصهای توانایی فرآیند تولید زعفران [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 449-469]

  • کروسین بررسی بیان برخی ژن‌های مرتبط با ساخت آپوکارتنوئیدها در مراحل رشدی کلاله و تپال در زعفران زراعی و دوگونه‌ وحشی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 71-85]

  • کروسین بررسی آپوکاروتنوئیدها و ساختار ژن‌های مرتبط با سنتز آن‌ها در گونه‌های زعفران زراعی و وحشی با بهره‌گیری از HPLC و ابزار بیوانفورماتیک [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 183-197]

  • کروسین همسانه‌سازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن UGT در زعفران(Crocus sativus L.) ایران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 281-300]

  • کروسین تأثیر بسته‌بندی فعال و خلاء بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی کلاله خشک زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 413-430]

  • کروسین اثر محلول پاشی عصاره جلبک دریایی و برخی عناصر غذایی بر گلدهی و محتوای آپوکارتنوئیدهای کلاله زعفران [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 371-391]

  • کلاله تحلیل و توصیف مهم‌ترین عوامل زراعی مؤثر بر خلاء عملکرد مزارع زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 23-51]

  • کلاله تاثیر کودهای زیستی بر عملکرد و برخی ویژگی‌های ریخت‌شناسی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 243-255]

  • کلاله اثر محلول پاشی نیترات پتاسیم و تنظیم کننده رشد فورکلرفنورن بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 257-280]

  • کلاله اثر محلول پاشی عصاره جلبک دریایی و برخی عناصر غذایی بر گلدهی و محتوای آپوکارتنوئیدهای کلاله زعفران [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 371-391]

  • کنترل زیستی اثرات دگرآسیبی و ضد قارچی عصاره آبی اندام های زعفران (Crocus sativus) بر خصوصیات جوانه‌زنی و رشد گیاه‌چه خاکشیر تلخ (Sisymbrium irio) و رشد قارچ فوزاریوم (Fusarium solani) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 321-341]

  • کنترل فرآیند آماری کنترل کیفیت و بررسی شاخصهای توانایی فرآیند تولید زعفران [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 449-469]

  • کنه بنه زعفران مطالعه سمیت تدخینی چند اسانس‌ گیاهی بر کنه‌ی بنه زعفران Rhizoglyphus robini Claparède (Acari: Acaridae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 199-208]

  • کود زیستی آهن-روی تاثیر کودهای زیستی بر عملکرد و برخی ویژگی‌های ریخت‌شناسی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 243-255]

  • کود زیستی پتاسیم تاثیر کودهای زیستی بر عملکرد و برخی ویژگی‌های ریخت‌شناسی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 243-255]

  • کود سبز تحلیل و توصیف مهم‌ترین عوامل زراعی مؤثر بر خلاء عملکرد مزارع زعفران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 23-51]

  • کورم اثر عصاره آبی کورم زعفران بر سطح گلوکز خون وآنزیم‌های کبدی موش‌های صحرایی دیابتی شده با استربتوزوتوسین [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 87-97]

گ

  • گیاه دارویی اثر عصاره آبی کورم زعفران بر سطح گلوکز خون وآنزیم‌های کبدی موش‌های صحرایی دیابتی شده با استربتوزوتوسین [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 87-97]

ل

  • لایسی‎متر ارزیابی عملکرد روش‌های مدل‌سازی گروهی در شبیه‌سازی نیاز آبی زعفران [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 163-182]

م

  • مالچ پاسخ رشدی بنه های دختری زعفران به شرایط نگهداری بنه مادری در طی دوره رکود تابستانه [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 345-370]

  • متابولیت ثانویه ارزیابی قابلیت گل‌آوری بنه‌های زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط مزرعه‌ای و کنترل‌شده در منطقه دشت ساری [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 227-241]

  • مدل اثرات ثابت بررسی آثار تغییرات اقلیم بر رانت زمین‌های کشاورزی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 209-224]

  • مدل‌سازی همسانه‌سازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژن UGT در زعفران(Crocus sativus L.) ایران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 281-300]

  • مولکولی بررسی وضعیت آلودگی به بیماری پوسیدگی فوزاریومی بنه در مزارع زعفران ایران [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 393-412]

ن

  • نرخ بازده داخلی ارزیابی مالی تولید زعفران در شرایط کنترل شده در استان مازندران [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 431-447]

  • نسبت عددی بنه موثر بررسی رقابت درون گیاهی در تخصیص مواد فتوسنتزی بین بنه‌های زعفران (Crocus sativus L.)تحت تاثیر سطوح مختلف آبیاری و کودهای آلی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-21]

  • نسبت فایده-هزینه ارزیابی مالی تولید زعفران در شرایط کنترل شده در استان مازندران [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 431-447]

  • نسبت وزنی بنه موثر بررسی رقابت درون گیاهی در تخصیص مواد فتوسنتزی بین بنه‌های زعفران (Crocus sativus L.)تحت تاثیر سطوح مختلف آبیاری و کودهای آلی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-21]

  • نمودار کنترل کنترل کیفیت و بررسی شاخصهای توانایی فرآیند تولید زعفران [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 449-469]

و

  • وزن بنه اثر محلول پاشی نیترات پتاسیم و تنظیم کننده رشد فورکلرفنورن بر عملکرد گل و بنه زعفران [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 257-280]

ه

  • هواکشت ارزیابی قابلیت گل‌آوری بنه‌های زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط مزرعه‌ای و کنترل‌شده در منطقه دشت ساری [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 227-241]

  • هوش مصنوعی ارزیابی عملکرد روش‌های مدل‌سازی گروهی در شبیه‌سازی نیاز آبی زعفران [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 163-182]

ی

  • یادگیری گروهی نظارتی ارزیابی عملکرد روش‌های مدل‌سازی گروهی در شبیه‌سازی نیاز آبی زعفران [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 163-182]